Om mig

Mit billede
Nanna H. Pedersen, Fashion Designer (BA). This is my personal blog with the purpose of showing and writing about my fashion-related or non-fashion-related thoughts, reflections, inspiration and work. Contact: mail: holdgaard-blog@hotmail.com

tirsdag den 31. december 2013

2013 - ÅRET HVOR DEN INDRE GLÆDE BLEV FUNDET

Lige et glitter/glimmer billede der skal sætte stemningen for i dag, i dag er nemlig dagen hvor vi byder det nye år velkommen, og denne gang er det så 2014. Jeg holder først og fremmest nytår på en meget diskret og ikke særlig jeg-er-i-starten-af-tyverne-og-burde-være-ude-og-drikke-mig-hammer-lam-med-mine-venner-måde < Ikke at dette er en forkert måde at gøre det på. Jeg holder nytår i selskab med mine forældre, og tidligt i morgen kører jeg hjem til KBH, da jeg skal arbejde.

Året 2013, var det år, hvor jeg ENDELIG fandt et godt sted at bo og med en god roommate. Det var året hvor jeg virkelig præsterede succes på mit studie, det har jeg egentlig gjort hele tiden, men jeg følte mig ekstra god i år. Det var et år hvor jeg mødte en masse nye fantastiske, søde mennesker, bl.a. fra praktikstedet. Men det der fyldte mest for mig i år, var arbejdet med mig selv og min egen lykke. Rent mentalt, følte jeg mig revet tilbage til hvordan jeg havde det i mine tidlige teenage år, der bestod af meget lavt selvværd pga. mobning. Den nemmeste og hurtigste og mest kliché-agtige måde at beskrive denne følelse på, var at jeg følte mig forkert, for grim, for ensom og uden muligheden for nogensinde at blive glad for mig selv, og jeg var overbevist om at ingen udover min nærmeste familie syntes om mig, og så nogle få fra mit studie. 

Dette førte til, at nogle gange lod mig selv tænke på, at det hele ville være meget nemmere hvis jeg ikke levede mere. MEN fordi jeg taler så åbent om mine følelser, som jeg gør, til bl.a. min mor og svigerinde, var der meget hjælp at hente. Dog havde jeg svært ved at blive 100% glad fra at snakke med folk jeg allerede kendte, fordi jeg følte, at de, som slægtninge, var forpligtet til at sige det. Men så var det, at min svigerinde købte bogen "Mama Gena's skole for kvindelige kunstner" til mig. Denne bog sætter fokus på at finde nydelsen i livet, som oftest ligger lige for næsen af en, det handler blot om at se det og huske det. Den vigtigste person i MIT liv, er MIG, og det er vigtigt, at jeg har det godt med mig selv og husker at behandle mig selv godt. Hvordan skal jeg ellers nogensinde kunne elske nogen anden, hvis jeg ikke elsker mig selv først?

Jeg følte til dels at mit liv blev reddet i dette år. I 2014 vil jeg forsætte med at elske mig selv og smile til verden, jeg har kun erfaret, at det har gjort godt. Jeg har fået tre nye små jobs, og er dermed endelig sikker på, at jeg rent økonomisk vil klare den i det nye år. Jeg afslutter min bachelor i Fashion Design på KEA d. 28. Januar, og jeg glæder mig til at se hvad livet har at byde på. Så længe jeg er ambitiøs og glad, så skal det nok gå rigtig godt. Gode ting kommer til en, når man er glad og arbejder målrettet, når man husker sine succeser, som gør en dygtigere, og ikke tænker for hårdt og negativt over alting. Husk at være glad for det I har lige nu og husk at lytte til jeres desires!

GODT NYTÅR ALLESAMMEN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar