Om mig

Mit billede
Nanna H. Pedersen, Fashion Designer (BA). This is my personal blog with the purpose of showing and writing about my fashion-related or non-fashion-related thoughts, reflections, inspiration and work. Contact: mail: holdgaard-blog@hotmail.com

tirsdag den 29. oktober 2013

PBA OPGAVE

At skabe en lang levetid for et produkt, æstetisk bæredygtighed.

I øjeblikket er jeg i fuld gang med at skrive min afsluttende opgave i forbindelse med mit studie, Fashion Design PBA. Jeg blev inspireret af en fra mit studie til at skrive en lille brøkdel af hvad mit projekt består af.

Mit overordnede spørgsmål, problemformulering lyder på hvordan man kan skabe en æstetisk bæredygtig kollektion og dermed forlænge levetiden for nogle produkter, både i forhold til hvis brugeren forventer at beholde det selv i mange år, men også i forhold til at produktet kan blive genbrugt og skabe værdi for en ny ejer, således at produktet kan leve igennem mange årtier.

Mit fokus hviler på hvordan materialet kan understøtte dette formål, ved at undersøge hvilke materialer der ændrer sig med tiden men samtidig bliver smukkere. Dette skal netop være med til at skabe en værdi for produktet.

Ovenstående billeder er eksempler på hvad forskellige folk, som jeg har besøgt og interviewet, mener blot bliver smukkere og/eller mere unikt med tiden eller er det i forvejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar