Om mig

Mit billede
Nanna H. Pedersen, Fashion Designer (BA). This is my personal blog with the purpose of showing and writing about my fashion-related or non-fashion-related thoughts, reflections, inspiration and work. Contact: mail: holdgaard-blog@hotmail.com

fredag den 16. august 2013

SPORTY AND BLUE - SNEAK PEEK

 photo SAM_3214_zps65f5597b.jpg
 photo SAM_3216_zpsc8c89c3e.jpg
 photo SAM_3202_zpsd2dc5ba7.jpg
 photo SAM_3211_zps7b595576.jpg
Her er endnu et sneak peek på nogle af de designs jeg vil sælge til Finderskeepers. Denne mini "kollektion" jeg sælger ved designmarkedet er meget inspireret af sportswear samt det feminine og dristighed, det kan enten være materialet, printet, farven eller snittet der understreger disse elementer. I dette tilfælde med bomberjakken, er den lavet af en satin vævet stiv/fast silke med en skinnende overflade, som normalt er et materiale man ville bruge i forbindelse med figursyet kjoler eller toppe, jeg har dog valgt at bruge den på en mere sporty måde i og med at det er en bomberjakke. Materialets fasthed giver jakken noget volume som gør den mere "dramatisk", og det samme er farven med til at skabe. Sweatshirten er også en kombination af forskellige ting som blandt andet inkluderer noget håndgjort, det sporty (silhuetten) og dristighed (rorschach printet). 

Jeg glæder mig til at vi forhåbentlig ses. De styles jeg sælger, vil nogle af dem være i flere eksemplarer, enten i samme eller forskellige farver.

BTW så skal der lige lyde en stor tak til min moster som har sponsoreret det blå silke stof.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar